Nonni.

En ole alkanut vielä laskemaan kaloreita tai pisteitä, koska meinaan nyt katsoa eka, kuinka tää paino putoaa itsestään. On meinaan silleen ollu vauhtia, et kahdessa viikossa paino on laskenut n. 13kg (eli synnytyspäivästä).

En täysimetä, haluaisin kyllä, mutta vauva ei rintaa huoli :( On aina aivan raivona rinnalla, kun joutuu tekemään enempi töitä maidon tulemisen eteen kuin pullosta. Sen verran taustatietoa tähän, että vauva joutui olemaan sairaalassa muutaman päivän tarkkailussa, ja tottui siellä pulloon kai liikaa. Pumppaan kyllä maitoa hälle, mutta ei sitä tarpeeksi tule. Eli mennään pääosin korvikkeella ja osin omalla maidolla. No mut siihen laihutukseen sitte takas :D

En oikein tiiä mitä laitan aloituspainoksi nyt...? Sen mitä painoin laitoksella synnytyspäivän aamuna? Mähän kävin turvotuksen takia mahtavissa 120 kilon lukemissa :D Vaiko tän hetkisen painon? Hmm. Olisko se psykologisesti kannustavampaa laittaa se laitoksella punnittu kilomäärä, olis sitte ainaki jo laihtunu ihan sikana... ? :D :D Sen mä taidan tehä. Punnituspäiväksi laitan perjantain, eli huomisesta eteenpäin päivitän painon kerran viikossa tänne sivupalkkiin.