Tämä eroasia on vienyt mun energiaa kuluneella viikolla niin, etten ole tännekään saanut päivitettyä mitään. Sinänsä huono viikko nutrien kanssa takana, koska lähes joka päivä on joku kaveri pyytänyt syömään, kahville tms. ja on ollut hirmuvaikeaa olla syömättä jossain Amarillossa... Olen tosi kiitollinen, että ystäväni ovat kiinnostuneita tilanteestani ja ovat tukenani. Ja onhan tuo paino silti vähemmän, joten en minä kamalan väärinkään ole tehnyt. Pääasiahan se on, että joka viikko perjantaina se olis vähemmän  

Haluan silti pysyä tuossa tavoitevauhdissani, eli 1kg/vko. Mielestäni se ei ole mahdoton, kun ottaa aloituspainon huomioon ja vain paneutuu asiaan kunnolla.

Kaiken lisäksi tuleva ex soitti perjantaiaamuna, ja puhuimme lähes puoli tuntia, ihan niitä näitä ja yleisiä asioita, eikä sanaakaan suhteestamme. Ilmeisesti kumpikaan ei uskaltanut ottaa sitä puheeksi... Hän on kuitenkin vielä n. 3 viikkoa pois, ja sitten kai alkaa tapahtumaan käytännön jutut. Jotenkin tuo puhelu sai minut tolaltani, hän tuntui niin entiseltään, että välillä unohdin, että olemme eroamassa! Tottakai sen sitten konkreettisesti hoksasi, kun ei mitään helliä sanoja sanottu puhelun loppuessa. En tiedä, on tämä niin vaikeaa!!!!

No mutta, tänään taas tiedossa lumitöitä. Ulkoilmaa ja liikuntaa!