Kylläpä aika on mennyt vauhdilla! Viikkoja on jo 36+4 :)  vauva on perätilassa tulossa, joten perjantaina on kääntöyritys sairaalassa. Jännittää! Painoa on tullut liikaa, tällä hetkellä painan 117kg ja risat :(  olen siihen hieman pettynyt, mutta toisaalta... raskausaika on ollut AINOA aika elämässäni, jolloin en ole painoani stressannut ollenkaan! Vaikka painan enemmän kuin ikinä. Jotenkin olen asennoitunut, että hoidan ylipainon  t o d e l l a k i n pois raskauden jälkeen.

Miehen kanssa olemme ihan väleissä. Välillä tuntui että lähennymme, mutta takapakkia tuli urakalla. Nyt ollaan kaveriväleissä, vaikka omat tunteeni ovat edelleen vahvat. No, asiat menee, kuten niiden kuuluu mennä. Ajatukset on pakko suunnata vauvaan <3

Laihduttamisen suhteen olen miettinyt kalorilaskuri.fi-sivustoa. Siellä ohjelma laskee imettäjällekin kalorimäärän, jota voisin noudattaa. Karppaustakin olen miettinyt, mutta oikeasti en tiedä jaksanko sitä noudattaa... tällä hetkellä tuntuu, että kaikkea kohtuudella olisi helpointa. Mutta en tiedä, sitä täytyy vielä miettiä.

Laskettuun aikaan 24 päivää.... iik.